Om Restauranten

HISTORIEN BAG

RESTAURANT IN’S TILBLIVELSE

Siden jeg som dreng var på restaurant i Frankrig og så kokkene med høje huer, stå og modtage gæsternes tak og ros, vidste jeg, at det var mit kald, så derfor blev jeg kok og mit mål har siden dengang altid været, at stå med den høje hue og modtage tak og ros efter endt servering.

Efter endt uddannelse hos Geert Jørgensen i Tidens køkken i Roskilde, tog jeg en tur til Chicago og var køkkenchef hos den danske Generalkonsul, tog hjem til Danmark og blev souschef hos Roy Hurtigkarl i Restaurant Gastronomi, det efterfølgende år blev jeg køkkenchef på samme Restaurant.

På et tidspunkt blev jeg køkkenchef på Sagafjord og var der i 6 år, så vendte jeg tilbage til København og var køkkenchef i 2 år på Le Pavé på Gråbrødretorv. Nu var det blevet tid til, at prøve kræfter med selskabslokaler og forsamlingshus på Fyn og dette prøvede jeg i de næste 7 år.

Herefter valgte jeg, at flytte tilbage til Sjælland og var køkkenchef på Hereford Steakhouse i Tåstrup 6 år.

Da jeg fik tilbuddet om at blive forpagter i Hedelands golfklub og slog jeg til og nu er vi i gang.
Min ide med Restaurant IN er, at det ikke kun er golfspillere som er velkomne men, at alle er velkomne i Restauranten.