Selskabskort

Selskabskort

Forretter

Hovedretter

 

Desserter

 

Fest pakke 1

Lille tapas forret med, Roulade af kylling med
trøffelfars og spinat, Laksetatar rørt med dijon,
rødløg, cremefraiche og karse hertil sprødt brød.

Soya ingefær marineret oksefilet, anrettet med syltet rødløg og bacon mayo.Peber stegt Oksemørbrad serveret med
Blomkåls gratin, skalotteløg i gastrik,
Porre i bacon, kartoffel bagt i butterdej.
Samt kraftig rødvinssauce.

Desserttallerken med Lakrids panna cotta, Skovbær mazarin, Vaniljeparfit, bær coulis og frugtsalat.

Pakke indhold.

Velkomst drink.
Hvidvin og rødvin.
Kaffe/the.
Cognac/Baileys
Blød bar med hvid/rødvin,
øl/vand.
Duge og blomster.

Natmad.
Kan tilkøbes efter aftale.

655,-

Fest pakke 2

Ovn bagt sandart anrettet med krydderurtedressing, hertil crudite af radiser, rugbrøds crumble og urte salat.

Helstegt oksehøjrebsfilet serveret med
Ærtebacon timbale, langtidsstegte stilk tomater,
Grillet courgette, små råstegte kartofler,
Samt rødvinssauce og bearnaise.

Chokolade brownie anrettet med Vaniljecreme, hindbærsorbet, Og frugtsalat.

Pakke indhold.

Velkomst drink.
Hvidvin og rødvin.
Kaffe/the.
Cognac/Baileys
Blød bar med hvid/rødvin,
øl/vand.
Duge og blomster.

Natmad.
Kan tilkøbes efter aftale.

598,-

Fest pakke 3

Dampede laks anrettet på leje af sprøde salater, hertil Safrancreme, rejer, og krydderurter.

Rosmarin stegt Kalve tyksteg Serveret med broccoli souffle, bagte rodfrugter med persille, småstegte kartofler, Samt cremet pebersauce.

Jordbær Fragilite roulade Serveret med bær coulis, frugtsalat, Skovbær sorbet og sprød kiks.

Pakke indhold.

Velkomst drink.
Hvidvin og rødvin.
Kaffe/the.
Cognac/Baileys
Blød bar med hvid/rødvin,
øl/vand.
Duge og blomster.

Natmad.
Kan tilkøbes efter aftale.

575,-